O nas

„Przyjemność brzucha jest podstawą i korzeniem wszelkiego dobra” - Epikur

Te słowa starożytnego filozofa, Epikura, towarzyszą mi nieustannie. Moja miłość do gotowania trwa odkąd pamiętam. Wiele lat spędzonych w kuchniach najlepszych łódzkich restauracji w towarzystwie najlepszych kucharzy, zaowocowały kilka lat temu decyzją o podjęciu gastronomicznej rękawicy na swoich zasadach. Tak zrodził się pomysł na otwarcie food trucka Mafiosso. Później sprawy potoczyły się błyskawicznie. Kolejne eventy, imprezy firmowe, komunie, urodziny, poszerzanie menu dostosowanego do potrzeb i oczekiwania klienta, współpraca m.in. z PGC, Hettich, JYSK, tysiące kilometrów w nogach i kołach, otwarcie niewielkiej stacjonarnej burgerowni. To wszystko prowadziło do Złotych Garów, czyli jedynego w Polsce cateringu z własnym food truckiem, elastyczną ofertą dopasowywaną indywidualnie do potrzeb klienta oraz możliwością przygotowywania potraw na bieżąco, bez konieczności odgrzewania czy podtrzymywania temperatury dań w podgrzewaczach.

Zapraszam do współpracy! Kamil Jabczyński

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików cookies, prosimy opuść stronę lub zablokuj takie pliki w ustawieniach swojej przeglądarki Polityka prywatności.